OVER ESMÉE

Hi, ik ben Esmée. Samen met Marcel en zonen Lasse (22) en Finn (20) woon ik in Heemstede. Ik word blij van gastvrijheid, samen een kop thee drinken, de warmte van de zon, een nieuw recept koken, mijn strandhuisje bij Bloemendaal aan Zee, de radio, een boek van papier, het dorp Lucca, authenticiteit en alles met 4 poten.

Met veel plezier werk ik ruim 25 jaar in het marketingcommunicatie vak. Eerst in dienstverband in verschillende rollen en functies: van account-/bladmanager tot managing director. Later als freelancer/interim marcom professional en met een eigen bureau. De liefde voor het vak heb ik opgedaan bij de iconische sponsored magazines Allerhande (Albert Heijn) en Holland Herald (KLM). In latere functies heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij de transitie van traditionele printmedia naar hyper gepersonaliseerde multimediale communicatie.

Mijn kracht ligt in het ontwikkelen, uitrollen en realiseren van communicatiestrategieën, concepten, campagnes en middelen en het managen van (project)teams. Ik sta voor creativiteit, effectiviteit en doelgroepgericht denken. En ik vind het heerlijk om samen met een team vraagstukken op te lossen en resultaten te boeken.

Met veel plezier vervul ik interim functies. Door mijn ervaring met een grote diversiteit aan type klanten, maak ik mij de materie snel eigen. En voel ik mij snel thuis binnen een organisatie en team.

Ik heb voor uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt; van eenmanszaak tot corporate, van B2B tot B2C, van commercie tot overheid. Ik heb onder andere gewerkt voor Achmea, De Bakkers van Oost, Het Concertgebouw, CZ, GABLAB, Lyvore, KNVB, KNHB, Probiblio, Relatics, Sociale Verzekeringsbank (SVB), Pensioenfonds Horeca & Catering, PGGM en De Vrije Universiteit.

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel

Esmée Beekman