Oranje cupcakes

Koningsdag FOODBOX

Jippie, het is bijna Koningsdag! Met de Koningsdag🇳🇱FOODBOX haal je een feestje én gemak in huis. De locals maken voor ons een feestelijke en overheerlijke box. 's Ochtends kan je voor de televisie als je het Wilhelmus meezingt genieten van de oranje cupcakes. 's Middags kan je een thuistoost uitbrengen op de Koning met Heemsteedse lekkernijen bij de borrel. En een Koningsdag is natuurlijk pas compleet als je het kan afsluiten met een koninklijke hamburger!

Maandag 26 april kan je de box ophalen of laten bezorgen (zie toelichting in het bestelformulier op de wijziging rondom bezorgen). De inhoud van de box is super vers en voor 4 personen. Bestellen kan t/m vrijdag 23 april 23:00 uur.

Maak een feestje van jouw Koningsdag en bestel hieronder de Koningsdag🇳🇱FOODBOX.


Willem Alexander

Wat zit er in de box?

 • 4 oranje cupcakes van Bakstr
 • notenmix met gepofte mais & tuinbonen en cranberry's van Menno's Eetwinkel
 • Pangebakken chips van Menno's Eetwinkel
 • Krokant gegrillde fingers van grillworst van Keurslagerij van der Geest
 • Goud oud blokjes kaas met dip van Tromp
 • 2 flesjes Bennebroecks bier van De 1e Aanleg
 • 4 adellijke Duke of Berkshire burgers van Keurslagerij van der Geest
 • 4 brioche hamburgerbroodjes
 • Little gem en tomaat van Horecavers
 • Kruidenmayo en zoetzure ui van Menno's
 • Verse oven friet en oranje mayo van Menno's
Adellijke hamburger met verse friet

Hoe kan je bestellen?

Fijn dat je de FOODBOX wilt bestellen! Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

 1. 1. Vul je gegevens hieronder in
 2. 2. Druk op SEND en plaats jouw bestelling
 3. 3. Betaal mijn betaalverzoek via Whatsapp

>>Let op: de bevestiging van je bestelling verschijnt op deze site zelf. Het betaalverzoek stuur ik handmatig ontvang je dus later.<<

De Koningsdag FOODBOX kan je tot vrijdag 23 april 23:00 uur bestellen. De box kost €50,-. Het afgelopen jaar hebben we de boxen met behulp van veel lieve vrijwilligers bezorgd. Helaas was het voor ons niet mogelijk om dit te continueren. Daarom bieden we je 2 alternatieven aan:

 1. 1. Haal je box op bij Menno's Eetwinkel op de Camplaan 16A op maandagmiddag 26 april tussen 15:00 - 18:00 uur en ontvang een oranje bitter of
 2. 2. Laat de box voor €5,-/box bij je thuis bezorgen door Hurby de lokale bezorger op maandagavond 26 april tussen 18:00 - 21:30 uur

Wij leveren in Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Haarlem, Cruquius en Zwaanshoek. Woon je ergens anders, neem dan contact met mij op.

>>Wil je liever een vegetarische FOODBOX? Dat verzorgen we graag voor je! Je kan dit in de notities op het bestelformulier vermelden.<<

Geniet van alle heerlijke Heemsteedse delicatessen & mooie producten!


BESTELFORMULIER


Na bestelling van een box ontvang je automatisch de nieuwsbrief met informatie over de volgende FOODBOX.

FOODBOX De Smaak van HeemstedeEind maart 2020 ben ik met FOODBOX De Smaak van Heemstede gestart. Aanleiding was een oproep bij het tv-programma Jinek om lokale food-ondernemers door de coronacrisis te helpen. Als liefhebber van lekker eten en lokale winkeliers, ben ik de dag erna spontaan de winkelstraat ingelopen. Met als resultaat 11 food-ondernemers en een groep fantastische vrijwilligers om de boxen aan huis te bezorgen.

Een FOODBOX bevat delicatessen van lokale ondernemers die tezamen een compleet gerecht vormen. Ik sluit een eigen recept bij, lekker en makkelijk op tafel te zetten. En met steeds een ander thema zoals een kerstbrunch of een box speciaal voor Koningsdag. In december heb ik ook een Sint en Kerst KADOBOX ontwikkeld met originele cadeautjes. Daarmee supporten we een nog bredere groep ondernemers.

Esmée

Esmée Beekman

FOODBOX Koningsdag


LOCALS

Locals

De FOODBOX met De Smaak van Heemstede werkt samen met Heemsteedse locals. Fijne food-ondernemers die ons dorp kleur & smaak geven. Voor de Sinterklaas & Kerst KADOBOX hebben we met nog meer andere locals samengewerkt.

Overzicht van de fijne locals >>

BOXEN

BOXEN

De FOODBOX bevat delicatessen van lokale ondernemers die tezamen een compleet gerecht vormen. Ik sluit een eigen recept bij, lekker en makkelijk op tafel te zetten. En met steeds een ander thema zoals een lekkere Hollandse maaltijd voor tijdens Pakjesavond.

Bekijk de heerlijke boxen >>

MEDIA

Media

De FOODBOX is niet onopgemerkt gebleven. De lokale media besteden regelmatig aandacht aan de samenwerking van de locals in de box.

Lees wat de media schrijft >>


Blijf op de hoogte!

NIEUWSBRIEF

Voor elke FOODBOX sturen we ter aankondiging een nieuwsbrief (we spammen je niet!).

FACEBOOK

Word lid van de Facebook groep De Smaak van Heemstede - FOODBOX.

Word lid van de Facebook groep >>

INSTAGRAM

Volg de FOODBOX met De Smaak van Heemstede op Instagram.

Volg de FOODBOX op Insta >>