Gepocheerd ei met avocado

Paasbrunch FOODBOX

>>het is helaas niet meer mogelijk op de Paasbrunch FOODBOX te bestellen<<

Het is bijna PASEN🐣 Weer iets fijns om naar uit te kijken! En een reden om het thuis gezellig te maken.

Hoe eet jij het liefst je eitje? Geklutst, geroerd, gekookt? Uit de oven in een bakje van bacon of in een avocado? Of wat dacht je van een ontbijtpizza of een croissantkrans? In de Paasbrunch🐣FOODBOX zitten heerlijke producten van onze locals én allerlei recepten waar jij je lievelingseitje mee kan maken. Dat kan lekker makkelijk, maar je kan ook kiezen voor een recept waar je de keuken voor in kan. Wij zorgen in ieder geval voor lekker eten en een flinke dosis aan inspiratie!

Vrijdagmiddag 2 april bezorgen we deze feestelijke FOODBOX. De inhoud is voor 4 personen en alle producten zijn super vers en zeker t/m 2e Paasdag houdbaar (ook de taartjes zijn houdbaar maar ze zijn het lekkerst als je ze lekker snel opeet, en dat is geen straf;). Bestellen kan t/m woensdag 31 maart 23:00 uur.

Maak een feestje van jouw Pasen en bestel hieronder de Paasbrunch🐣FOODBOX.

Ook leuk om cadeau te geven aan familie of vrienden💛


Gekookte eitje

Wat zit in de box?

In de box zit een ambachtelijke Paasstol, perssinaasappels voor lekkere verse jus d’orange, kakelverse eieren, roomboter, plukbrood om thuis af te bakken, wraps, croissantdeeg, een puntje boerenkaas, ontbijtspek, eiersalade, bieslook, avocado, citroen, baby-spinazie en tomaatjes. En voor een extra feestelijk Pasen twee lemon merengue tartelette en twee chocolade eclairs voor bij de koffie. Wil je een feestelijke fles rosé bij de brunch? De wijn kan je er dit keer los bij bestellen. Vonden we logischer bij een brunch. Het geeft ons bovendien de ruimte om andere heerlijkheden in de box in te voegen!

Paasbrunch

Hoe kan je bestellen?

Fijn dat je de FOODBOX wilt bestellen! Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. 1. Vul je gegevens hieronder in
  2. 2. Druk op SEND en plaats jouw bestelling
  3. 3. Betaal mijn betaalverzoek via Whatsapp

Let op: de bevestiging van je bestelling verschijnt op deze site zelf. Het betaalverzoek stuur ik handmatig ontvang je dus later.

De box kost €50,-. Bestel & betaal je voor woensdag 23:00 uur dan bezorgen wij op vrijdagmiddag jouw bestelling bij je voordeur. Wij leveren in Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Haarlem-Zuid, Cruquius en Zwaanshoek. Woon je ergens anders, neem dan contact met mij op.

>>Wil je liever een vegetarische FOODBOX? Dat verzorgen we graag voor je! Je kan dit in de notities op het bestelformulier vermelden.<<

Geniet van alle heerlijke Heemsteedse delicatessen & mooie producten!

BESTELFORMULIER


Na bestelling van een box ontvang je automatisch de nieuwsbrief met informatie over de volgende FOODBOX.

FOODBOX De Smaak van HeemstedeEind maart 2020 ben ik met FOODBOX De Smaak van Heemstede gestart. Aanleiding was een oproep bij het tv-programma Jinek om lokale food-ondernemers door de coronacrisis te helpen. Als liefhebber van lekker eten en lokale winkeliers, ben ik de dag erna spontaan de winkelstraat ingelopen. Met als resultaat 11 food-ondernemers en een groep fantastische vrijwilligers om de boxen aan huis te bezorgen.

Een FOODBOX bevat delicatessen van lokale ondernemers die tezamen een compleet gerecht vormen. Ik sluit een eigen recept bij, lekker en makkelijk op tafel te zetten. En met steeds een ander thema zoals een kerstbrunch of een box speciaal voor Koningsdag. In december heb ik ook een Sint en Kerst KADOBOX ontwikkeld met originele cadeautjes. Daarmee supporten we een nog bredere groep ondernemers.

Esmée

Esmée Beekman

FOODBOX Koningsdag


LOCALS

Locals

De FOODBOX met De Smaak van Heemstede werkt samen met Heemsteedse locals. Fijne food-ondernemers die ons dorp kleur & smaak geven. Voor de Sinterklaas & Kerst KADOBOX hebben we met nog meer andere locals samengewerkt.

Overzicht van de fijne locals >>

BOXEN

BOXEN

De FOODBOX bevat delicatessen van lokale ondernemers die tezamen een compleet gerecht vormen. Ik sluit een eigen recept bij, lekker en makkelijk op tafel te zetten. En met steeds een ander thema zoals een lekkere Hollandse maaltijd voor tijdens Pakjesavond.

Bekijk de heerlijke boxen >>

MEDIA

Media

De FOODBOX is niet onopgemerkt gebleven. De lokale media besteden regelmatig aandacht aan de samenwerking van de locals in de box.

Lees wat de media schrijft >>


Blijf op de hoogte!

NIEUWSBRIEF

Voor elke FOODBOX sturen we ter aankondiging een nieuwsbrief (we spammen je niet!).

FACEBOOK

Word lid van de Facebook groep De Smaak van Heemstede - FOODBOX.

Word lid van de Facebook groep >>

INSTAGRAM

Volg de FOODBOX met De Smaak van Heemstede op Instagram.

Volg de FOODBOX op Insta >>