Wintersport FOODBOX


WINTERSPORT FOODBOX

Zou jij normaal gesproken in deze periode op de latten hebben gestaan? Wintersport is en blijft iets magisch. De hele dag in de buitenlucht samen met familie en vrienden. Je blijven verbazen over de mooie natuur met indrukwekkende bergen, reusachtige bomen, blauwe lucht en het witte landschap. En rozig genieten van wintersport eten bij restaurantjes op de piste... Heerlijk!

We kunnen natuurlijk nooit dat gevoel nabootsen, maar daar gaan we wel ons best voor doen! Op vrijdag 5 maart hebben we de Wintersport⛷️FOODBOX. In de box zitten typische wintersport gerechten. Alleen al de geur van deze heerlijkheden brengt je direct in wintersport sferen.

Als starter hebben we een heerlijke Speckplatte, een Oostenrijkse borrelplank met diverse delicatessen van onze locals zoals Schwarzwalder ham, Schlossberger alt, pickles en stokbrood.
Als hoofdgerecht kan je kiezen uit Oostenrijkse Sauerkraut mit bratwurst of een Franse Tartiflette. Met daarbij een frisse Grüner Veltliner. Als kers op de taart maakt Landgoed Groenendaal voor ons een lekkere Apfelstrudel met vanillesaus. Dat wordt smullen!

De box is voor 4 personen en bevat een complete maaltijd. Bestellen kan t/m woensdag 3 maart 23:00 uur. Op vrijdagmiddag 5 maart bezorgen we de Wintersport FOODBOX bij je thuis!


Speckplatte

Speckplatte

 • Schwarswalder ham [50g] - Keurslagerij Peter van der Geest
 • Schmaltz, kruidig smeerbaar langzaam gegaard varkensvlees [60g] - Keurslagerij Peter van der Geest
 • Schlossberger alt, kruidige kaas uit het Emmental gebied [100g] - Kaashuis Tromp
 • Tilsiter, romige volle kaas [100g] - Kaashuis Tromp
 • Pickles - Han de Kroon horecavers
 • Stokbrood - Boulangerie Oscar
 • Een fles Grüner Veltliner - Grapedistrict (ook lekker bij de Speckplatte)
Tartiflette
Sauerkraut mit Bratwurst

Hoofdgerecht

 • Franse Tartiflette, ovengerecht met aardappelen, reblochon, spekjes, uien, witte wijn en room. Met een frisse groene salade met vinaigrette - Menno's
 • of
 • Sauerkraut mit Bratwurst, ambachtelijke huisgemaakte zuurkoolstamppot met jus en braadworst - Keurslagerij Peter van der Geest

Nagerecht

 • Apfelstrudel met vanillesaus - Landgoed Groenendaal

Apfelstrudel


Hoe kan je bestellen?

Fijn dat je de FOODBOX wilt bestellen! Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

 1. 1. Vul je gegevens hieronder in
 2. 2. Druk op SEND en plaats jouw bestelling
 3. 3. Betaal mijn betaalverzoek via Whatsapp

Let op: de bevestiging van je bestelling verschijnt op deze site zelf. Het betaalverzoek stuur ik handmatig ontvang je dus later.

De kosten voor de box bedraagt €50,-. Bestel & betaal je voor woensdag 23:00 uur dan bezorgen wij op vrijdagmiddag jouw bestelling bij je voordeur. Wij leveren in Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Haarlem-Zuid, Cruquius en Zwaanshoek. Woon je ergens anders, neem dan contact met mij op.

Wil je liever een vegetarische FOODBOX? Dat verzorgen we graag voor je! Je kan dit in de notities op het bestelformulier vermelden.

Geniet van alle heerlijke Heemsteedse delicatessen & mooie producten!

BESTELFORMULIER


FOODBOX De Smaak van HeemstedeEind maart ben ik met FOODBOX De Smaak van Heemstede gestart. Aanleiding was een oproep bij het tv-programma Jinek om lokale food-ondernemers door de coronacrisis te helpen. Als liefhebber van lekker eten en lokale winkeliers, ben ik de dag erna spontaan de winkelstraat ingelopen. Met als resultaat 11 food-ondernemers en een groep fantastische vrijwilligers om de boxen aan huis te bezorgen.

Een FOODBOX bevat delicatessen van lokale ondernemers die tezamen een compleet gerecht vormen. Ik sluit een eigen recept bij, lekker en makkelijk op tafel te zetten. En met steeds een ander thema zoals een kerstbrunch of een box speciaal voor Koningsdag. In december heb ik ook een Sint en Kerst KADOBOX ontwikkeld met originele cadeautjes. Daarmee supporten we een nog bredere groep ondernemers.

Esmée

Esmée Beekman

FOODBOX Koningsdag


LOCALS

Locals

De FOODBOX met De Smaak van Heemstede werkt samen met Heemsteedse locals. Fijne food-ondernemers die ons dorp kleur & smaak geven. Voor de Sinterklaas & Kerst KADOBOX hebben we met nog meer andere locals samengewerkt.

Overzicht van de fijne locals >>

BOXEN

BOXEN

De FOODBOX bevat delicatessen van lokale ondernemers die tezamen een compleet gerecht vormen. Ik sluit een eigen recept bij, lekker en makkelijk op tafel te zetten. En met steeds een ander thema zoals een lekkere Hollandse maaltijd voor tijdens Pakjesavond.

Bekijk de heerlijke boxen >>

MEDIA

Media

De FOODBOX is niet onopgemerkt gebleven. De lokale media besteden regelmatig aandacht aan de samenwerking van de locals in de box.

Lees wat de media schrijft >>


Blijf op de hoogte!

NIEUWSBRIEF

Voor elke FOODBOX sturen we ter aankondiging een nieuwsbrief (we spammen je niet!).

FACEBOOK

Word lid van de Facebook groep De Smaak van Heemstede - FOODBOX.

Word lid van de Facebook groep >>

INSTAGRAM

Volg de FOODBOX met De Smaak van Heemstede op Instagram.

Volg de FOODBOX op Insta >>