Patatje Stoof

Belgische FOODBOX

De Belgische FOODBOX van vrijdag 29 januari heeft als hoofdgerecht een heerlijk 'Patatje Stoof' naar recept van local Menno Vreeburg. Het is ambachtelijk gemaakt stoofvlees met verse frietjes en huisgemaakte Belgische mayonaise en piccalilly. Om je vingers bij af te likken! Uiteraard bevat de box ook nog andere Belgische delicatessen van onze locals met bijpassende Belgische biertjes.

De box kost €50,- en is voor 4 personen. De maaltijd is volledig en simpel te bereiden. De stoof kan opgewarmd worden in een pannetje, de friet in de oven. Alle producten zijn super vers en gekoeld zeker 4 dagen houdbaar. De Stoof & friet kunnen eventueel ook ingevroren worden. Bestellen kan t/m woensdag 27 januari 23:00 uur. Op vrijdagmiddag 29 januari bezorgen we de FOODBOX bij je thuis!


Val Dieu Tripel

Wat zit er in de box?

 • Patatje Stoof naar recept van MENNO'S
  • Ambachtelijk bereid rundstoofvlees [750 gr]
  • Verse friet voorgebakken [900 gr]
  • Home made Belgische mayonaise [150 gr]
  • Home made piccalilly [125 gr]
  • Little gem [2 slastronkjes] van Han de Kroon
  • Vinaigrette [150 ml]
 • Belgisch bier van Kruuk Bier
  • Val Dieu Tripel: blond, krachtig van smaak met een zachte bitterheid, gebrouwen op de abdij
  • Ondergronds: donker bier van Brouwerij Kompel uit Maasmechelen
 • Belgische kaas van Kaashuis Tromp Heemstede
  • Passendale: mooie halfharde kaas in de vorm van een boerenbrood. Staat bekend om zijn zachte romige smaak en mooie gaatjes [150 gr]
  • Merlijn Geitenkaas: een mooie frisse geitenkaas met de kenmerkende zachte geitenkaas structuur. Onder de korst gaat het zuivel mooi lopen net als bij een brie. Kenmerkt zich door zijn romige en frisse smaak [150 gr]
 • Huisgemaakte Belgische smos salade van Keurslagerij Peter van der Geest. Een salade op basis van gekookte eieren en mayonaise met allerlei lekkers zoals erwtjes en zilveruitjes [150 gr]
 • Belgisch bierworstje van Keurslagerij Peter van der Geest
 • Artisjok met dragonmayonaise dip van Han de Kroon [100 gr]
 • Stokbrood van Boulangerie Oscar

Hoe kan je bestellen?

Fijn dat je de FOODBOX wilt bestellen! Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

 1. 1. Vul je gegevens hieronder in
 2. 2. Druk op SEND en plaats jouw bestelling
 3. 3. Betaal mijn betaalverzoek via Whatsapp

Let op: de bevestiging van je bestelling verschijnt op deze site zelf. Het betaalverzoek stuur ik handmatig ontvang je dus later.

De kosten voor de box bedraagt €50,-. Bestel & betaal je voor woensdag 23:00 uur dan bezorgen wij op vrijdagmiddag jouw bestelling bij je voordeur. Wij leveren in Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Haarlem-Zuid, Cruquius en Zwaanshoek. Woon je ergens anders, neem dan contact met mij op.

Geniet van alle heerlijke Heemsteedse delicatessen & mooie producten!


BESTELFORMULIER


FOODBOX De Smaak van Heemstede
Eind maart ben ik met FOODBOX De Smaak van Heemstede gestart. Aanleiding was een oproep bij het tv-programma Jinek om lokale food-ondernemers door de coronacrisis te helpen. Als liefhebber van lekker eten en lokale winkeliers, ben ik de dag erna spontaan de winkelstraat ingelopen. Met als resultaat 11 food-ondernemers en een groep fantastische vrijwilligers om de boxen aan huis te bezorgen.

Een FOODBOX bevat delicatessen van lokale ondernemers die tezamen een compleet gerecht vormen. Ik sluit een eigen recept bij, lekker en makkelijk op tafel te zetten. En met steeds een ander thema zoals een kerstbrunch of een box speciaal voor Koningsdag. In december heb ik ook een Sint en Kerst KADOBOX ontwikkeld met originele cadeautjes. Daarmee supporten we een nog bredere groep ondernemers.

Esmée

Esmée Beekman

FOODBOX Koningsdag


LOCALS

Locals

De FOODBOX met De Smaak van Heemstede werkt samen met Heemsteedse locals. Fijne food-ondernemers die ons dorp kleur & smaak geven. Voor de Sinterklaas & Kerst KADOBOX hebben we met nog meer andere locals samengewerkt.

Overzicht van de fijne locals >>

BOXEN

BOXEN

De FOODBOX bevat delicatessen van lokale ondernemers die tezamen een compleet gerecht vormen. Ik sluit een eigen recept bij, lekker en makkelijk op tafel te zetten. En met steeds een ander thema zoals een lekkere Hollandse maaltijd voor tijdens Pakjesavond.

Bekijk de heerlijke boxen >>

MEDIA

Media

De FOODBOX is niet onopgemerkt gebleven. De lokale media besteden regelmatig aandacht aan de samenwerking van de locals in de box.

Lees wat de media schrijft >>


Blijf op de hoogte!

NIEUWSBRIEF

Voor elke FOODBOX sturen we ter aankondiging een nieuwsbrief (we spammen je niet!).

FACEBOOK

Word lid van de Facebook groep De Smaak van Heemstede - FOODBOX.

Facebook FOODBOX

Word lid van de groep >>

INSTAGRAM

Volg de FOODBOX met De Smaak van Heemstede op Instagram.

Instagram FOODBOX

Volg de FOODBOX op Insta >>