FOOD TRENDSCENARIO'S


FOOD TRENDSCENARIO'S


Een jaar geleden schreef het medische tijdschrift The Lancet dat we compleet anders moeten eten om de wereld leefbaar en onszelf gezond te houden. Minder vet en zuivel, minder suiker en vooral minder vlees. Kortere ketens en minder voedselkilometers. Alleen dan kunnen we de aarde leefbaar houden en in 2050 de verwachte 10 miljard mensen op deze planeet van gezond en duurzaam voedsel voorzien.

Trendwatcher Gaby van Gestel en ik hebben onze krachten gebundeld en bewegen foodorganisaties om mee te bouwen aan een duurzame, kwalitatief hoogwaardige toekomst voor iedereen op de wereld.

Om organisaties te helpen om in beweging te komen, ontwikkelen en implementeren we trendscenario's. In deze scenario's brengen we marktontwikkelingen en het DNA van het bedrijf samen en maken een vertaling naar producten, services en communicatie. Als organisatie kan je zo de juiste duurzame keuzes maken passend bij jouw bedrijf en de dynamiek van de wereld. Voor een gezonde toekomst van het bedrijf en de wereld.

Wil je ook gericht met de toekomst van je organisatie aan de slag? Vul dan het formulier hiernaast in.

Ja, stuur mij informatie over trendscenario's